Kafé Vanilj är vårt mysiga kafé som serverar gratis frukostbuffé till alla våra gäster

Vaniljstänger

Njut av en härlig frukostbuffé med nyttiga, goda, mättande och ekologiska alternativ. Här finner du bland annat grovt och ljust bröd, färsk frukt, en variation av pålägg, yoghurt, fil, bär samt flera olika sorters flingor och müsli. Vi har även varma alternativ så som äggröra, bacon och kokt ägg. Till frukostbuffén ingår också juice, te och vårt goda Fairtrademärkta kaffe. På vardagar öppnar kaféet kl 07.30 med frukostservering.

Vi har laktosfria och glutenfria alternativ. Meddela oss om du har några frågor om allergi.

I vårt kafé har vi alltid något för våra gäster. Här serveras mat med svenska smaker på närproducerade råvaror allt efter säsong. Vi har även en innergård där du kan ta en kopp kaffe, en drink före maten, njuta av en svalkande öl eller äta en enklare meny.

Kafé Vanilj är ett av Göteborgs populäraste kaféer och de hembakade kanelbullarna och den goda bärpajen med vaniljsås är klassiker! Det serveras också maträtter som exempelvis matpaj, säsongsanpassade sallader, wraps samt varma och kalla smörgåsar. Som hotellgäst får du 25 % rabatt på vår meny. Till maten kan du avnjuta en kopp Fairtrademärkt kaffe, en kall dryck eller kanske ett glas vin eller öl. Den mysiga innergården utgör en oas i stadens brus, perfekt för en fika på shoppingturen eller före bion.

Kaféet är öppet vardagar kl 07.30–18.00 samt lördagar kl 11.00–17.00.

www.kafevanilj.se