fel storlek

Här finns vi:

Kyrkogatan 38
411 15 Göteborg
+46 (0)31 711 62 20
info@hotelvanilla.se

Hotel Vanilla centralt beläget i hjärtat av Göteborg. Vårt hotell hittas nära stadens bästa attraktioner, sevärdheter och nöjesliv. Det innebär att våra gäster har enkel tillgång till allt som denna livliga stad har att erbjuda. Oavsett om du är intresserad av shopping på Avenyn, besöka den vackra botaniska trädgården, njuta av en konsert på Ullevi eller upptäcka den charmiga atmosfären i Haga, är allt inom bekvämt räckhåll från Hotel Vanilla.

Förutom närheten till stadens kulturella och underhållningsattraktioner är vårt hotell också lättillgängligt för resenärer. Göteborgs centralstation ligger bara en kort promenad bort, vilket gör det bekvämt för både inrikes- och utrikesresenärer att nå oss. Dessutom finns det gott om kollektivtrafikförbindelser i närheten av hotellet, vilket gör det enkelt att utforska staden och dess omgivningar.

Utöver läget är Hotel Vanilla också omgivet av fantastiska restauranger, kaféer, shopping och nattliv. Vårt vänliga personalteam är alltid redo att ge rekommendationer och hjälpa till med att planera din tid i staden, så att du kan få ut det mesta av din vistelse.

Med bil

Kontakta oss för att boka en parkeringsplats.

Parkeringen kostar 255 kr per natt.
Notera att grinden in till parkeringen är relativt smal, 2,10 x 2,10 meter.
Parkeringen ligger i anslutning till hotellet på Kyrkogatan.

Alternativ så rekommenderar vi
Nordstans Parkerings hus eller Kungsgaraget.

Med tåg

10 minuters gångavstånd från Göteborg centralstationen.
Lättast är att följa kanalen till Brunnsparken för att sedan gå ned Östra hamngatan tills ni är på Kyrkogatan.

Med flyg eller bus

Närmsta hållplats är Kungsportsplatsen.
Sök din resa via flygbussarna eller västtrafik.