fel storlek

Göteborgs närmsta hotell

Vi är stolta över att välkomna dig till Hotel Vanilla, där gästernas upplevelse är vår högsta prioritet. Hos oss strävar vi efter att skapa en atmosfär av komfort, trevnad och personlig service som gör din vistelse minnesvärd.

På Hotel Vanilla får du inte bara ett boende, utan en upplevelse som speglar vårt engagemang för att erbjuda det bästa för våra gäster. Vårt hotell är designat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att skapa en avkopplande och inbjudande miljö. Våra rum är smakfullt inredda med moderna faciliteter och bekvämligheter som gör att du kan koppla av och njuta av din vistelse hos oss.

Vårt dedikerade och underbara team av professionella medarbetare finns tillgängliga för att hjälpa dig med allt du behöver under din tid hos oss. Vi strävar efter att skapa en personlig och gästfri atmosfär där du känner dig välkommen och omhändertagen från det ögonblick du kliver in genom våra dörrar.

Hotel Vanilla ligger i en fantastisk omgivning, med närhet till stadens puls och samtidigt tillräckligt avskilt på en gågata för att erbjuda ro och avskildhet. Oavsett om du besöker oss för affärer eller nöje, kommer du att finna att vårt läge är idealiskt för att utforska allt som Göteborg har att erbjuda.

Vi är stolta över att vara ett fristående och oberoende hotell, vilket ger oss möjlighet att skapa en unik och personlig upplevelse för varje gäst. Vår passion för gästfrihet genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet.

Låt oss ta hand om dig under din vistelse och göra din tid här oförglömlig. Vi ser fram emot att få välkomna dig och ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Om oss

Vårt hotell ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet är det gångavstånd till bland annat Centralstationen, Göteborgs Operan, Liseberg, shopping och restauranger.

Hotel Vanilla är beläget i en byggnad med anor från 1700-talet där flera originaldetaljer varsamt har bevarats. Våra 32 rum är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Vi som arbetar på Hotel Vanilla verkar ständigt för att erbjuda hög service, omtanke och ett personligt engagemang. Att vårt arbete med hög kvalitet lönar sig bevisas inte minst på alla återkommande gästers fina omdömen.

Bra att veta

Hotellet är kontantfritt, och alla betalningar sker med kort.

Det finns ingen hiss i byggnaden och hotellrummen nås via trappor.

I samtliga rum finns garderob med säkerhetsskåp, arbetsplats, kabel-TV samt hårtork.
Badrummen är rymliga och golvvärme finns i samtliga badrum.
Vid förfrågan finns även strykjärn, strykbräda samt vattenkokare.

Vi är ett helt djurfritt hotell. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.